O nama

Tko smo?

Magneti.hr je jedan u nizu uspješnih projekata tvrtke Magnus studio d.o.o.. Specijalizirani smo za izradu svih vrsta promotivnih magneta (poslovnih, privatnih, dekorativnih, poklon-magneta i sl.) Na taj način želimo pružiti jedinstvenu uslugu na tržištu, koja se svodi na jednostavno riješenje, brzu izradu, vrhunsku kvalitetu proizvoda,  garanciju i dostavu proizvoda na adresu naručitelja.
Tako želimo osigurati svome kupcu da naruči, plati i dobije proizvod,  a da nije ni izašao iz svoga ureda i na taj  način izbjegne nepotrebno gubljenje vremena jer vrijeme je novac.  Mi smo tu zbog Vas … stoga iskoristite to.

Koliko postojimo?

Postojimo od godine 2007. i djelujemo u području grafičkog dizajna, digitalnog tiska, laserskog graviranja&rezanja i ponosno stojimo iza dekade koja je iza nas.

Kako funkcioniramo?

Funkcioniramo tako da preko naše web stranice odaberete željeni proizvod i pošaljete direktan upit kroz proizvod koji Vam se sviđa i sa svim navedenim željama vezano uz traženi proizvod.
Znači; veličinu, oblik, materijal, motiv i tekst koji bi željeli pretvoriti u poruku koju želite prenjeti na svoj magnet. Na nama je da na Vaš mail odgovorimo sa ponudom i rokom izrade, a nakon Vašeg prihvaćanja cijene i roka izrade krećemo u kreativni dio izrade željenog prozvoda i ostvarivanje Vaših želja. Nakon autorizacije predloška, rok za izradu vaših magneta ovisi naravno o količini ali možemo garantirati da će vrijeme izrade biti brže od Vaših očekivanja.

A dostava?

Nema problema, i taj dio imamo riješeno za Vas u našem angažmanu. Na području RH brzim kurirskim službama po niskim cijenama. Cijena dostave do 2,5 kg za isti dan (ZG) je 45,00 kn + PDV, dok cijena za drugi dan do 2.50 kg (za RH) iznosi 25 kn + PDV.